• Ferment nr 19

Co to właściwie znaczy w świecie wina cool climate? Które z chłodnych regionów są na fali? Co słychać na mroźnych peryferiach winiarskiego świata. W jakich temperaturach serwować wino? Na czym polega fenomen win lodowych i tych pochodzących z górskich regionów? Jakie znaczenia ma temperatura jedzenia i koktajli? O tym wszystkim piszemy w sekcji poświęconej głównemu tematowi numeru. W najnowszym numerze znajdziecie też reportaż z Margaux, raport najnowszych roczników w Barolo i Barbaresco, winno-kulinarne przewodniki po Madrycie i Sycylii, a także panele i elementarze poświęcone winom musującym spod znaku brut nature, Sycylii i Alto Adige. Do tego – jak zwykle – dużo smakowitych tekstów o jedzeniu i felietony Waszych ulubionych autorów. Gorąco (choć chłodno jednocześnie) zapraszamy do lektury!


Nr 2632

Napisz recenzję

zaloguj się lub zarejestruj się , aby przejrzeć

Ferment nr 19

  • Typ: Czasopisma
  • Dostępność: W magazynie
Ferment nr 19
  • 35.00 zł

  • Bez podatku: 32.41 zł

Tagi: czasopismo o winie2632