Polityka Prywatności

1. W czasie korzystania z witryny www.winoikieliszki.pl Użytkownik może zostać poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych.
2. Dane wskazane w ust. 1, będą wykorzystane i przetwarzane wyłącznie w celu realizacji umowy (w tym w celu rozpatrywania reklamacji). Wykorzystanie danych w innym celu jak chociażby w celu obsługi, optymalizacji działania systemu oraz dostosowywania oferty do indywidualnych potrzeb i preferencji, nastąpi tylko i wyłącznie w przypadku uzyskania wyraźnej zgody Użytkownika.
3. Jeśli Użytkownik zgodzi się w procesie składania zamówienia lub zapisze się odrębnie na otrzymywanie Czasopisma elektronicznego, jego dane (adres e-mail) będą wykorzystywane w celu wysyłania za pomocą środków komunikacji elektronicznej, na wskazany adres e-mail, informacji handlowych w rozumieniu art. 9 ustawy z dnia 18 lipca 2002 o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U.Nr 144, poz.1204).
4. Dane osobowe umieszczone w bazie danych Winoikieliszki.pl są przetwarzane wyłącznie dla jej potrzeb. Dane te są gromadzone z należytą starannością i odpowiednio chronione przed dostępem do nich przez osoby do tego nieupoważnione, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 1997r. nr 133 poz. 883).
5. Przechowywane dane mogą w każdej chwili zostać udostępnione Użytkownikowi do wglądu, mogą być również przez niego zmieniane lub usuwane. Zmianę lub usunięcie danych Użytkownik może wykonać samodzielnie w sekcji ‘Moje konto’ lub zwrócić się z prośbą do operatora witryny www.winoikieliszki.pl o wprowadzenie stosownych zmian. Sprzedawca, celem uniemożliwienie ich jednoznacznej identyfikacji z Użytkownikiem, usunie dane osobowe Użytkownika na wyraźną jego prośbą. Sprzedawca zastrzega, że usunięcie danych osobowych uniemożliwi wykonanie procesów posprzedażowych. Raz usunięte konto nie może być ponownie aktywowane.
6. Witryna www.winoikieliszki.pl umożliwia Użytkownikom umieszczanie komentarzy, ocen i opinii pod Towarami.
7. Niektóre obszary witryny www.winoikieliszki.pl mogą wykorzystywać tzw. pliki Cookies, czyli niewielkich rozmiarów plików tekstowych wysyłanych do komputera Użytkownika identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umożliwienia danej operacji. Pliki Cookies są nieszkodliwe dla komputera Użytkownika. Warunkiem działania plików Cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę internetową Użytkownika i nieusuwanie ich z dysku.

Najnowsze

MG Sauvignon Blanc Grubthal 2019

MG Sauvignon Blanc Grubthal 2019

Wino białe wytrawne.Barwa: Jasnozłoto-żółta, srebrne refleksy.W nosie świeży agrest, delikatna czarn..

245.00 zł Bez podatku: 199.19 zł

MG Chardonnay Grubthal 2019

MG Chardonnay Grubthal 2019

Wino białe wytrawne. Barwa: Jasnozłoto-żółta W nosie orzechy włoskie, przyprawy,  sus..

215.00 zł Bez podatku: 174.80 zł

MG Sauvignon Blanc Reverenz 2021

MG Sauvignon Blanc Reverenz 2021

Wino białe wytrawne. Barwa: żółto-zielona, srebrne refleksy. W nosie delikatne, żółte owoc..

119.00 zł Bez podatku: 96.75 zł

WS Grauburgunder Privat 2019

WS Grauburgunder Privat 2019

Wino białe wytrawne.  Barwa: złoto-żółta.W nosie i ustach piękne aromaty dojrzałej brzoskw..

165.00 zł Bez podatku: 134.15 zł